Diversity Sales

Wil je werken in jonge, enthousiaste salesteams en het gezicht zijn van mooie projecten?

Werken wanneer jij wilt

Oneindig salaris!

Salestrainingen

Leuke collega's

De baan van je leven!

Interview Berke

Kun je jezelf kort voorstellen?
Hallo mijn naam is Berke. Ik ben 17 jaar en woon in Den Haag. Ik zit nu nog op de middelbare school waar ik mijn vwo-diploma aan het halen ben. Ik houd ervan om een goed potje te voetballen en tegen een gezellig feestje zeg ik ook geen nee!

Waarom ben jij geschikt gebleken voor de functie van promotor?
Het belangrijkste wat je moet bezitten voor de functie van promotor is het hebben van doorzettingsvermogen en de wil om altijd te blijven leren van de mensen om je heen.

Waarom heb je voor Diversity Sales gekozen?
Jasper Huizenga, Just ozinga en ik werkten hiervoor samen bij een ander fieldmarketingbureau. Echter toen ze daar weggingen zag ik de visie en de passie die Just en Jasper hadden bij de start van Diversity Sales. Nadat ik dat had gezien kon ik natuurlijk niks anders dan mij aansluiten bij het team om deze visie te verwezenlijken.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Ik ben medeverantwoordelijk voor het begeleiden van nieuwkomers binnen de vestiging, zodat ook zij het maximale uit zichzelf kunnen halen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het neerzetten van uitstekende resultaten van zowel mijzelf als de mensen om mij heen.

Wat heb jij in jouw eerste jaar als promotor bij Diversity Sales bereikt?
Wat ik in mijn eerste jaar wil hebben bereikt, is dat ik de straat fondsenwerving binnen Diversity Sales een heel stuk heb vergroot, met als uiteindelijk doel een echt killer straat fondsenwerving team te hebben opgezet.

Diversity Sales Berke