Diversity Sales

Wil je werken in jonge, enthousiaste salesteams en het gezicht zijn van mooie projecten?

Werken wanneer jij wilt

Oneindig salaris!

Salestrainingen

Leuke collega's

De baan van je leven!

Interview Jasper

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Jasper Huizenga, 20 jaar en geboren en getogen in Den Haag! Ik ben ruim 3 jaar geleden begonnen bij een fondsenwervingsbureau, ik wist gelijk dat de fieldmarketing echt iets voor mij was! Ik heb toen der tijd snel de stap gemaakt naar captain en uiteindelijk ook een tijdje in het management gezeten. Ik heb in de afgelopen 3 jaar heel veel mooie dingen meegemaakt in deze branche, vrienden gemaakt voor het leven, een record van 30 geschreven en ik ben voor heel veel mooie projecten aan de slag gegaan. Toch voelde ik dat ik meer wilde, daarom heb ik kort geleden samen met Just Ozinga besloten dat het tijd was voor de volgende stap en Diversity Sales bood mij daarin de perfecte mogelijkheid. Namelijk een hele eigen vestiging! Daarnaast tennis ik graag en kan je mij altijd wakker maken voor een leuk feestje

Waarom ben jij geschikt gebleken voor de functie van divisiemanager?
Ik heb ruim 3 jaar ervaring in de fondsenwerving Het inwerken en begeleiden van nieuwe werknemers is altijd iets geweest waar ik plezier uit haalde. Daarnaast vind ik het mooi om andere mensen te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en onze successen met elkaar te delen. Bij mijn tijd bij andere bureaus heb ik ook veel geleerd over hoe je met verschillende soorten mensen om moet gaan. Ik weet zeker dat dit mij ook goed van pas gaat komen bij Diversity Sales

Waarom heb je voor Diversity Sales gekozen?
Toen ik stopte bij mijn oude baan was ik gelijk actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Diversity Sales bood mij de perfect mogelijkheid om samen met Just te werken aan iets moois!

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Mijn taken zijn flexibel, elke dag is anders. De ene dag ben ik bezig met het inwerken van nieuwe sales toppers terwijl ik de andere dag aan het brainstormen ben over een nieuwe salesgames. Mijn voornaamste taken zijn het aansturen van de vestiging en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt.

Wat heb jij in jouw eerste jaar als divisiemanager bij Diversity Sales bereikt?
Voor het einde van het jaar wil ik een vestiging hebben staan met minimaal 50 promotors die elke dag het beste uit zichzelf willen halen. Een vestiging waar elke dag 10+ in word geschreven en iedereen elke dag met veel plezier naar werk gaat. Mijn taak als manager is om zo’n omgeving op te bouwen en daar ga ik zeker alles aan doen!

Diversity Sales Jasper