Diversity Sales

Wil je werken in jonge, enthousiaste salesteams en het gezicht zijn van mooie projecten?

Werken wanneer jij wilt

Oneindig salaris!

Salestrainingen

Leuke collega's

De baan van je leven!

Interview Just

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Just. Ik ben 18 jaar een woon momenteel in Den Haag. Ik heb een grote passie voor management, marketing, recruitment, sales, communicatie, media en eigenlijk alles wat te maken heeft met verkoop en overtuiging. Ik begon als 15 jarig jochie die gewoon een bijbaantje nodig had. Ik begon toen bij een fondsenwervingsbureau als sales promotor en werd eigenlijk gelijk verliefd op het werk. Ik ben een passende studie gaan doen en binnen het bedrijf ook nog eens doorgegroeid tot het management. Na een aantal mooie jaren daar te hebben gewerkt ben ik overgestapt naar Diversity sales waar ik nu met heel veel motivatie wat moois van ga maken.

Waarom ben jij geschikt gebleken voor de functie van divisiemanager?
Ik ben zelf een erg ondernemend persoon en als ik ergens aan begin stop ik niet voordat ik mijn doelen heb bereikt, met uitstekend resultaat. Daarnaast zit ik al jaren in het management en heb ik al meerdere vestigingen mogen en kunnen opbouwen.

Waarom heb je voor Diversity Sales gekozen?
Ik heb voor DS gekozen omdat ik vanaf het begin al voelde dat de samenwerking met Ajay veel beter zou zijn dan wat ik gewend ben. Een erg open-minded persoon en staat echt achter zijn doelen. Daarnaast had ik de mogelijkheid om echt zelf mijn eigen cultuur er in te brengen en dat vond ik ook belangrijk.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Hier ben ik verantwoordelijk voor alle sales gericht op d2d en straat fondsenwerving, alle marketing en alle in en uitstroom (recruitment) van de divisie.

Wat heb jij in jouw eerste jaar als divisiemanager bij Diversity Sales bereikt?
In het eerste Jaar zijn we uitgegroeid tot de snelst groeiende vestiging die er is. De bekendheid van het bedrijf is ook enorm gestegen. Het nieuwe kantoor staat nu in Den Haag. Het is een groot kantoor met daarin en ruimte voor een volledig recruitment team, trainingen, en borrelruimte. En als laatste staat er een enorm landelijk feest gepland om alle grote gebeurtenissen te beprijzen en mensen te promoveren.

Diversity Sales Just