Diversity Sales

Wil je werken in jonge, enthousiaste salesteams en het gezicht zijn van mooie projecten?

Werken wanneer jij wilt

Oneindig salaris!

Salestrainingen

Leuke collega's

De baan van je leven!

Interview Lauren

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Lauren, ik ben 16 jaar. Ik zit nu in de vierde klas van het haganum in Den Haag. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en doe dit dan ook al vanaf mijn 14e.

Ik ben als 14 jarige begonnen als afwasser in een restaurantje en ben toen al snel de bediening in gegaan. Ik merkte meteen hoe leuk ik het vind om met mensen te werken. Over tijd is dit alleen maar toegenomen, en op gegeven moment ben ik dan ook de sales ingegaan.

Waarom ben jij geschikt gebleken voor de functie van promotor?
Ik ben sinds jong al iemand die ervan houdt om onder de mensen te zijn. Aan de deur sta ik dan ook met veel plezier en dit lijken mensen te merken. Verder ben ik erg leergierig, ik wil altijd meer weten en was dan ook meteen gemotiveerd om een zo'n goed mogelijke pitch neer te kunnen zetten.

Waarom heb je voor Diversity Sales gekozen?
Ik heb voor DS gekozen omdat ik vanaf het begin van de vestiging in Delft/Den Haag al veel positieve dingen hoorde van Berke en Tim. Ze hebben me veel verteld over hoe het werk is en wat je allemaal tegenkomt en ik vond het eigenlijk wel heel goed klinken. Later in het sollicitatiegesprek was dit gevoel alleen maar versterkt.

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen sales en het versterken van het Diversity team.